Många fördelar med färdigskuren solfilm

Som bilägare är det oftast enkla lösningar som är lockande. Att sätta solfilm på bilens fönsterrutor är en sak som kan vara riktigt smidigt med färdigskuren solfilm. Tidigare var du tvungen att själv mäta ut på en rulle film, idag finns det färdigskuren solfilm och fönsterfilm. Använder du solfilm reduceras värmen utifrån och solens UV-strålar inte kommer in i bilen. Du kan dessutom smidigt piffa till bilen med hjälp av färdigskuren solfilm. Tonade rutor på bilen är något många bilägare tycker är snyggt.

Rätt hjälp ger smidig applicering

Eftersom det kan vara rätt svårt att skära ut exakta bitar som passar perfekt till din bil om du inte har rätt utrustning kan det vara en fördel att se till att professionella gör det. Du kan idag beställa färdigskuren solfilm i olika graders mörkläggning och det finns en färdigskuren solfilm till de allra flesta bilmodeller som är enkel att sätta upp. Ett baksäte utan solfilm kan bli riktigt varmt och för barn som oftast sitter i baksätet kan det vara skönt att ha skydd från solens strålar.

Toningsgrad på solfilm

Färdigskuren solfilm är en utmärkt lösning för den som vill ha en enkel och smidig toning av rutorna på bilen. Filmen kommer i de mått som dina bilrutor har och du väljer själv vilken mörkläggning du önskar vid beställningen. Toningsgraden finns mellan 5 % till 50 % där 5 % är den mörkaste toningen och 50 % är den ljusaste toningen. Hos Solfilmskompaniet är det smidigt att beställa solfilm till fler än 8 000 bilmodeller och det är den enklaste metoden är att få korrekt mått för din bil direkt.

Publicerad den